Over MRO BV

Wij werken vanuit de veronderstelling dat mensen de benodigde antwoorden op hun ontwikkelvragen zelf hebben. We bieden op een persoonlijke, directe en respectvolle manier coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, managementvaardigheden en positionering door middel van de inzet van ervaren managers/coaches die onder andere gebruikmaken van Clean Language (ook wel open taal genoemd).

Bij het realiseren van mens- en resultaatgerichte (organisatie)ontwikkeling (MRO) maken wij gebruik van scenario ontwikkeling en (management) trainingen, zoals communicatie, projectmanagement, persoonlijke interventiekracht en creatief en innovatief denken. Ook voltooien wij onze realisatie door middel van interim management en coaching en verbinden wij de harde kant met de zachte kant zoals dat zo mooi heet.


“Re-organisaties zijn vaak onnodig! Schoksgewijs wordt om de zoveel jaar met de nodige druk gepoogd een situatie te formaliseren. Dat het antwoord moet zijn op de bestaande problemen. 'Draagvlak voor het nieuwe creëren' heet dat dan. Met alle weerstand van dien. MRO ontwikkelt, transformeert samen met mensen. Omdat gras nou eenmaal niet harder gaat groeien door er aan te trekken.”


Sinds 1995 vormen wij een organisatie die zich inzet voor mens- en resultaatgerichte (organisatie)ontwikkeling en hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld en kennis opgedaan van onder andere management, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, NLP en certificaten behaald als Clean Language Coach en facilitator Creatieve Denkprocessen. Door de jaren heen hebben wij samenwerkingen opgedaan met diverse gemeentelijke overheden, provincies, woningbouwcorporaties, academische ziekenhuizen, omroepen en de private sector.

Klanten zeggen over ons dat wij onverdeelde aandacht geven aan hun vragen en deze vragen op een directe maar zeker respectvolle wijze benaderen en beantwoorden. Al meer dan 18.000 gingen je voor en ik nodig je dan ook graag uit voor een eerste gesprek en een kop koffie op Kijkduin.

henk